Koření

.

je surovina, která může rozlišit dobré jídlo od skvělého jídla, ale také špatné jídlo od otřesného jídla. Správné použití je alfou a omegou kulinárského řemesla. Buďte tedy mistr kuchař a používejte jej.

Jsme zavedená společnost, která má koření ráda. Navíc, pokud nevíte, jaké si vybrat, pak nás můžete kontaktovat a my Vám s výběrem velmi rádi pomůžeme. Jsme to pro Vás, našeho zákazníka. Prodáme Vám levně a kvalitně.

Historie

Jakýsi zlatý věk nastává ve středověku. Po ukončení křížových výprav se výrazně rozšířil obchod s kořením. V r. 1298 popsal Marco Polo indický pepřovník. Jeho kniha podnítila objevné cesty slavných mořeplavců, které měly za úkol především zjednodušit a zlevnit dovoz do Evropy.

.
Ohodnoťte příspěvek
.